Eilisen aamupuolen touhusin töissä koululaisten kanssa. Päivän ohjelmaan kuului muun muassa kissakassien askartelua. Leikeltiin huovasta korvia ja kissanviiksiä ja käytettiin kuumaliimaa. Kuumaliimapyssyjen kanssa sohiminen oli välillä aikamoista - noh - sohimista ja aika monta kertaa sainkin muistutella liiman kuumuudesta. "Varokaa sormianne sen liiman kanssa", "Olkaa hei varovaisia". Itsestäänselvyyksien papukaijamainen toistelu, "Muistakaa, että kuumaliima on sitten kuumaa!", ei ehkä tuntunut kovin antoisalta, mutta ainakin pahemmilta palovammoilta vältyttiin.

Iltapäivän kuluessa pääsin toisenlaisiin askarteluhommiin, kun väänsin muutaman postiin menevän paketin. Homma meni sellaiseksi säheltämiseksi että hoh hoijaa. Yrittäessäni teipata pakettia kiinni, teippasinkin pakettikortin kiinni teippirullaan. Seuraavaksi teippaannuin kiinni pöydällä olleeseen mappiin. Lopulta katkaisin teipinpalan hampaillani, jolloin teippi repäisi huulestani ihoa pois. Aivan uskomatonta, nyt on sitten huulessa rupi.

Ei näy Strömsössä koskaan rupihuulia, ei. Olisi varmaan pitänyt olla jonkun siinä mun vieressä jankuttamassa, että "muista, että teippi on tarttuva materiaali!"

Kuva on lainattu täältä